SafeZone™ MASH TL4 tijdelijke stalen barrier

Veiligheid is onze belangrijkste prioriteit. Om wegwerkers, bestuurders en hun passagiers optimale bescherming te bieden, hebben we SafeZone™ gecreëerd. SafeZone™ is de enige door MASH TL-4 Limited Deflection goedgekeurde tijdelijke barrier op de markt. Deze lichtgewicht tijdelijke stalen barrier is een premium verkeersveiligheidssysteem. De flexibele maar robuuste barrier heeft een verwachte levensduur van meer dan 20 jaar en is zeer eenvoudig te koppelen, wat resulteert in een ultrasnelle plaatsing.

Design SafeZone barrier

SafeZone™ is een premium tijdelijk verkeersveiligheidssysteem, gebaseerd op modulaire elementen. De flexibele en lichtgewicht barrier is gemaakt van extreem robuust thermisch verzinkt staal, waardoor robuustheid optimaal wordt gecombineerd met flexibiliteit. SafeZone™ elementen zijn heel gemakkelijk aan te sluiten en bieden een supersnelle plaatsing.

Het plaatsen van uw SafeZone™ -barrier is binnen de kortste keren voltooid! Laat één barrier-element over de connector van de vorige vallen en bevestig de vooraf geïnstalleerde bout. Dit zorgt ervoor dat de secties altijd veilig worden bevestigd. Om een ​​nog snellere plaatsing op de weg mogelijk te maken, is het mogelijk om twee of drie secties permanent verbonden te hebben om langere secties te vormen die in een keer kunnen worden geplaatst. Bovendien zorgen connectoropeningen aan de bovenkant van de SafeZone ™ -barrier voor een eenvoudige toevoeging en installatie van hekwerken. Deze hekwerken zijn bestand tegen klimmen en het doorsnijden van het gaas. Afstand tussen de gaten bovenop de barrier is 57 " (1450 mm).

Er is een uitgebreid assortiment accessoires verkrijgbaar voor SafeZone™, zoals hoekstukken, barriers met variabele lengtes en verbindingsstukken voor vangrails, crashcushions en onze BarrierGuard 800.

SafeZone ontwerp
Productblad SafeZone

Contact


Om aan te tonen dat u geen robot bent, vragen we u hieronder de rekenopgave in te vullen. Bedankt!

Wat is de uitkomst van:
7 + 4 =
  andere rekenopgave

Ultra hoge montagesnelheid

SafeZone™ is de meest eenvoudig te gebruiken tijdelijke stalen barrier op de markt. Laat één barrier-element over de connector van de vorige vallen en bevestig de voorgemonteerde bout. Dit zorgt ervoor dat de secties altijd veilig worden bevestigd in slechts een paar eenvoudige stappen.

Bekijk de SafeZone website

SafeZone is goedgekeurd voor

  • MASH TL-3
  • MASH TL-3 Limited Deflection
  • MASH TL-4
  • MASH TL-4 Limited Deflection

 Specificaties

  • Lichtgewicht: only 86kg/m
  • 45cm (b) x 80cm (h) x 5.8m (l)
  • Verwachte levensduur van 20 jaar
  • Ultra snelle plaatsing
  • Minimaal 174m SafeZone™ op één vracht
SafeZone System width Dynamic Deflection Working Width
MASH TL-3 18″ (454 mm) 66.9″ (1,700 mm) 81.1″ (2,060 mm
MASH TL-3 Limited Deflection 25.2″ (639 mm) 23.8″ (605 mm) 41.8″ (1,062 mm)
MASH TL-4 18″ (454 mm) 81.5″ (2,070 mm) 97.6″ (2,480 mm)
MASH TL-4 Limited Deflection 25.2″ (639 mm) 16.5″ (420 mm) 34.3″ (870 mm)