BarrierGuard 600 vrijstaande barrier

T3 barriers worden gebruikt voor het creëren van tijdelijke rijstroken. Door de smalle ontwerpwijze blijft zoveel mogelijk van de rijbaan behouden voor het verkeer. De T3 barriers zijn getest conform EN 1317-2. Door zijn slanke profiel van 25 cm wordt optimaal gebruik gemaakt van de beschikbare ruimte. Doordat er minder dan 100 meter opstellengte mogelijk is en verankering niet noodzakelijk is, is de barrier zeer flexibel inzetbaar.

De onverankerde stalen barrier

De BarrierGuard 600 is een volgens de NEN-EN1317-2 geteste vrijstaande stalen barrier die geschikt is voor het snel afzetten van veilige tijdelijke rijstroken. De BarrierGuard 600 is getest op T3 niveau en heeft een werkende breedte van 0,8 (W2) en een zeer lage ASI waarde van 0,2 (A).

Koppelsysteem

Door het unieke (patent in aanvraag) pen-gat koppelsysteem gaat koppelen razendsnel. Simpelweg de barrier over de vorige barrier laten zakken en klaar. We noemen dit "Drop & Go". Deze vrijstaande barrier kent dan ook geen losse onderdelen. De BarrierGuard 600 is de meest robuuste en duurzame barrier op de markt. Dank zij de volledig stalen buitenkant is de kans op beschadigingen minimaal en is de levensduurverwachting 20 jaar. Door zijn slanke profiel van 25 cm wordt optimaal gebruik gemaakt van de beschikbare ruimte. Doordat er minder dan 100 meter opstellengte mogelijk is en verankering niet noodzakelijk is, is de onverankerde barrier zeer flexibel inzetbaar. De onverankerde barrier staat op duurzame gevulkaniseerde rubber voeten die de barrier goed op zijn plaats houden en ervoor zorgen dat regenwater weg kan spoelen.

Contact


Om aan te tonen dat u geen robot bent, vragen we u hieronder de rekenopgave in te vullen. Bedankt!

Wat is de uitkomst van:
2 + 1 =
  andere rekenopgave

barrierguard600.jpg

De voordelen op een rij

  • T3 getest volgens EN 1317-2
  • W2, ASI 0,2 (A)
  • Drop & Go koppeling
  • Meest robuuste barrier op de markt
  • Meest duurzame barrier op de markt
  • Verankeren niet nodig
  • Internationaal geaccepteerd
BarrierGuard 600 – T3 barrier Test resultaten conform EN 1317-2  
Element lengte 6,0 m
Prestatieklasse T3 T1
Werkende breedte 0,8 (W2) (W1)
ASI 0,2 (A)
Systeemhoogte 0,60 m
Systeembreedte 0,25 m
Gewicht per element 870 kg (145kg/m)
Geteste systeemlengte exclusief eindelementen 96 m
Eindverankering benodigd Nee