Laura Metaal Road Safety

Met meer dan 50 jaar ervaring op het gebied van passieve verkeers-veiligheidssystemen heeft Laura Metaal haar bestaansrecht zonder meer bewezen. Veel van de hedendaagse bermbeveiligings-producten stammen uit de keuken van Laura Metaal Road Safety en hebben bijgedragen aan het verhogen van de verkeersveiligheid.

Geleiderail NEN 5190 en NEN 5191

Flexibele stalen geleiderailconstructies conform NEN 5190 en NEN 5191 met een lage ASI-waarde hebben om reden van verkeersveiligheid de voorkeur. Laura Metaal Road Safety produceert en levert deze geleiderails al ruim 50 jaar in Nederland. Laura Metaal staat aan de bakermat van de ontwikkeling van de NEN 5190/5191 en de belangrijkste systemen zijn destijds samen met Rijkswaterstaat volgens NEN EN-1317 getest.

De NEN 5190/NEN 5191 geleiderails van Laura Metaal Road Safety beschikken over de benodigde EN 1317 CE certificaten, een uitstekende productiekwaliteit, en voldoen aan de richtlijnen van Rijkswaterstaat. Herbruikbare geleiderails kunnen onder bepaalde voorwaarden zelfs bij Laura Metaal Road Safety onder CE certificatie worden gerenoveerd. De geleiderails worden thermisch verzinkt volgens de NEN-EN 1461-norm.

Eigen Staal Service Center

Met haar eigen Staal Service Center is Laura Metaal altijd verzekerd van de levering van kwalitatief hoogstaand uitgangsmateriaal. De herleidbaarheid binnen het totale productieproces is daarmee volledig geborgd, van coil tot eindproduct. Door het up-to-date productieproces is Laura Metaal in staat alle mogelijke geleiderails snel en gecertificeerd te leveren tegen sterk concurrerende prijzen. Met een grote voorraad van standaard producten, gesitueerd in het midden van het land, en met sterke onze logistieke partner kunnen we snel, goedkoop en efficiënt leveren en/of lossen op locatie.