Gecertificeerde engineering in hoogsterkte staalsoorten

Laura Metaal Fabrications produceert seriematige en samengestelde producten door middel van knippen, plasma- en lasersnijden, persen, walsen, zetten, ponsen, machinaal bewerken en lassen. Andere diensten zoals stralen en grondverven zijn eveneens mogelijk. De benodigde gereedschappen worden in eigen huis ontwikkeld. Het productiepakket omvat bermbeveiliging (beter bekend als vangrails), barriers, constructiewerk, profielen, componenten voor de zware voertuigen- en kraanconstructie en speciale brandsnijproducten.

Flexibiliteit & snelle service

Laura Metaal Fabrications produceert seriematige en samengestelde producten door knippen, brand-, plasma- en lasersnijden, persen, walsen, zetten, ponsen, machinaal bewerken en lassen. Wij vervaardigen series op wens en specificatie van onze klanten. Waar nodig ontwikkelen wij zelf de gereedschappen voor uw opdracht.

Kwaliteitsvereisten en -normen worden gewaarborgd door een uitstekende organisatie, vakkundig personeel, een up-to-date machinepark en een goed gedocumenteerde controle van kwaliteitsaspecten tijdens het productieproces. Het kwaliteitssysteem van Laura Metaal Fabrications is gecertificeerd door TÜV Rheinland Nederland volgens de NEN EN ISO 9001-2015 standaard.